Vauhdikas viikko - keskiviikkona opiskelijapeli, lauantaina LVI-Myllerin ilmaisottelu!

27.02.2017

Jokipoikien tuleva viikko on vauhdikas ja värikäs. Joukkue kohtaa keskiviikkona kotihallissaan SaPKon klo 18.30 ja lauantaina JYP-Akatemian klo 17.00. Molemmat pelit ovat teemaotteluita, ja näissä jos jossain tarvitaan yleisön tuki taisteltaessa tärkeistä pisteistä!

Keskiviikkona Jokipoikien kotiottelu on samalla Opiskelijoiden Kiekkokarnevaali. Opiskelijaliput tapahtumaan ovat hinnaltaan vain 2 euroa, ja niitä saa ostettua myös ovelta. Lippuja myydään ennakkoon vielä tiistaina 28.2. AMK:n Wärtsilä-talon aulassa. Myynnissä on myös haalarimerkkejä hintaan 2 euroa.

Opiskelijapelin mahdollistavat PKS sekä Pohjois-Karjalan Osuuspankki. Mukana menossa on myös Bar Play, joka järjestää ennen peliä etkot ja pelin jälkeen jatkot. Playsta on tarjolla bussikyyti hallille 50 ensimmäiselle, lipun bussiin saat tiskiltä .Playssa on myös opiskelijatarjouksia koko päivän ajan, ja myöhään yöllä kiekkokansa voi valua jatkoille vielä BePopin keskiviikkohehkuihin.

Lauantaina Jokipojat kohtaa JYP-Akatemian LVI-Myllerin tarjoamassa ilmaisottelussa! Jokipoikien edustusjoukkue jakaa ilmaislippua istumapaikoille Iso Myyssä torstaina klo 14-15. Tule hakemaan omasi, äläkä jätä tilaisuutta käyttämättä!

Jokipojat on tällä hetkellä kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa, ja voitot viikon kamppailuista olisivat äärimmäisen tärkeitä. Joukkueen loukkaantumis- & poissaolotilanne on tällä hetkellä seuraava:

- Kasimir Puruskainen on vatsataudissa, palaa peleihin tällä viikolla
- Tuomas Huhtasella on ylävartalovamma, tilannetta selvitetään, ja hän huilaa mahdollisesti keskiviikon
- Samuel Jukurilla on ylävartalovamma, palaa peleihin tällä viikolla
- Oula Uskilla on ylävartalovamma, hän käy tällä viikolla magneettikuvissa, jonka jälkeen tiedetään enemmän
- Joonas Larinmaalla on ylävartalovamma, hän ei pelaa runkosarjassa
- Ossi Pellisellä on alavartalovamma, hän saattaa venyä pelikuntoon vielä lähiaikoina