Ensimmäinen kotiottelu perjantaina - osta liput torstaina vain 5 eurolla!!!

13.03.2017

Jokipojat kohtaa keskiviikkona alkavissa Mestiksen puolivälierässä Kiekko-Vantaan. Taistelu alkaa Vantaalla, ja ensimmäinen kotiottelu pelataan perjantaina 17.3. klo 18.30.

Tuohon perjantaina kotipeliin myydään ENNAKKOLIPPUJA alennettuun hintaan TORSTAINA 16.3. Kauppakeskus Iso Myyssä klo 16-18. Seisomaliput maksavat vain 5 euroa, ja istumaliput 8 euroa. Käy hakemassa Myystä omasi, ja tule kannustamaan Jokipojat voittoon! Ovelta ostettuna normaalilippujen hinta 17e (istumakatsomoon) ja 13e (seisomakatsomoon).

Yrityskausikortit käyvät myös pudotuspeleissä, mutta normaali runkosarjan kausikortit eivät. Mikäli haluat pudotuspeleihin saman istumapaikan kuin kausikortissasi on, ota yhteyttä Jokipoikien toimistoon: kai.nuutinen@jokipojat.fi
0400 578 821