Nyt täytyy voittaa - lauantaina matkataan Vantaalle!

18.03.2017

Jokipoikien mahdollisuus saada ensimmäinen voitto puolivälieräsarjassa Kiekko-Vantaata vastaan tarjoutuu lauantaina Vantaalla. Kolmas puolivälieräottelu käynnistyy Tikkurilan jäähallissa klo 17.00

Kaksi aiempaa ottelua ovat menneet Kiekko-Vantaan nimiin. Keskiviikkona sarjan ensimmäisessä kohtaamisessa Kiekko-Vantaa oli kotonaan kokonaisuutena parempi joukkue, mutta perjantaina kotikaukalossa Jokipojilla oli hyvät saumat tasoittaa ottelusarja.

Voitto lauantaina vieraskentältä toisi Jokipoikien tilanteeseen valoa, sillä mikäli lauantainakin tulisi tappio, olisi Kiekko-Vantaa enää yhden voiton päässä välieriin pääsystä. Jokipoikien kokoonpanosta on varmuudella sivussa puolustaja Joni Muranen sekä perjantaina yhden ottelun pelikiellon saanut Tuomas Huhtanen. Huhtasen ulosajoon johtanut tilanne on katsottavissa Jokipoikien FB-sivuilla.

Peukut pystyyn ja kannustamaan Jokipojat voittoon!