Pudotuspelit alkavat keskiviikkona - lue Jouni Variksen mietteet ottelusarjasta!

14.03.2017

Mestiksen runkosarja on taputeltu, ja seuraavaksi edessä ovat äärimmäisen jännittävät puolivälierät. Jokipojat aloittaa oman urakkansa Kiekko-Vantaata vastaan vierasottelulla keskiviikona Vantaalla.

Jokipojat kehitti runkosarjan päätteeksi räväkän loppukirin, ja lähtee pudotuspeleihin kolmen voiton putkessa. Vieraskamppailuista Kiekko-Vantaata sekä Espoo Unitedia vastaan joukkue nappasi kahden pisteen voitot voittomaalilaukauskilpailujen jälkeen.

Tämä tiesi sitä, että ärjypaidat nappasivat KeuPa HT:n ja Peliittojen lailla 72 pistettä pelaamistaan 50 ottelusta. Paremman maalieron turvin Jokipojat kellisti edellä mainitun kaksikon ja sijoittui sarjassa kuudenneksi. Näin ollen vastustajaksi valikoitui runkosarjan kolmonen Kiekko-Vantaa.

- Kiekko-Vantaa on todella hyvä joukkue, ja meillä on iso haaste edessä. Molemmat lähdemme sarjaan samalta viivalta, mutta heillä toki tilanne on ollut viime aikoina aika lailla erilainen, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis tuumii.

- Meillä on paljon voitettavaa ja vähän joka asiassa parannettavaa. Steppiä pitää ottaa eteenpäin, se on selvä asia, Varis jatkaa.

Joukkueet kohtasivat runkosarjassa neljä kertaa. Voitot menivät tasan, kun kumpikin haki vieraista kaksi voittoa. Kiekko-Vantaan osalta viimeinen peli oli perjantaina nimenomaan Jokipoikia vastaan. Vaikka lohipaidat eivät tehneet tuossa ottelussa yhtään maalia, antaa Varis suosikin paineet vastustajan hartioille.

- Vantaalla on peli hyvässä kunnossa, heidän ei tarvitse kuin pelata. Meidän pitää tehdä vielä tänään (maanantaina) ja huomenna paljon asioita oman pelimme parantamiseen.

Puolivälierät pelataan paras seitsemästä systeemillä. Jokipoikien ensimmäinen kotiottelu on edessä perjantaina LVI-Myller Areenalla klo 18.30. Tuohon otteluun myydään kauppakeskus Iso Myyssä ennakkolippuja torstaina klo 16-18. Seisomalippujen hinta on Iso Myystä ostettuna vain 5 euroa, ja istumalippujen 8 euroa. Tervetuloa kannustamaan Jokipojat voittoon!

Puolivälierien ottelukalenteri:

Ke 15.3. 18:30 Kiekko-Vantaa - Jokipojat
Pe 17.3. 18:30 Jokipojat - Kiekko-Vantaa
La 18.3. 17:00 Kiekko-Vantaa - Jokipojat
Ma 20.3. 18:30 Jokipojat - Kiekko-Vantaa
Ke 22.3. 18:30 Kiekko-Vantaa - Jokipojat (tarvittaessa)
Pe 24.3. 18:30 Jokipojat - Kiekko-Vantaa (tarvittaessa)
La 25.3. 18:30 Kiekko-Vantaa - Jokipojat (tarvittaessa)