Tappio Vantaalta - maanantaina pakkovoiton paikka

18.03.2017

Jokipoikien pudotuspelitaival on alkanut tuskaisesti. Kiekko-Vantaa otti lauantai-iltana kotonaan selkeän niskalenkin ärjypaidoista voittaen maalein 5-1. Vantaa johtaa näin puolivälieräsarjaa voitoin 3–0.

Välieräpaikka on katkolla ensimmäisen kerran maanantaina Mehtimäellä. Jokipoikien ainoan osuman (2–1) Tikkurilassa iski Joonas Larinmaa avauserän jälkipuoliskolla. Toiseen erään Jokipojat paransi peliään, mutta Kiekko-Vantaa ratkaisi ottelun lopulta iskemällä kaksi maalia alle minuutin sisällä. Päätöserässä Jokipojat haki riskillä kavennusta ilman maalivahtia jo 49. minuutin kohdalla, ja näin kotijoukkue pääsi sinetöimään loppunumerot.

Jokipoikien maalilla aloittanut Samuel Jukuri (11 torjuntaa) vaihdettiin pois neljännen takaiskumaalin jälkeen, ja loppuajan maalia vartioi Jonathan Iilahti (6 torjuntaa).

Maalit ja syöttäjät

08.43 Julius Rantaeskola (Toni Leinonen, Pekka Niemimaa) 1–0
13.19 Teemu Mielonen (Patrik Moisio, Joel Lehtinen) 2–0
13.40 Joonas Larinmaa (Lauri Huhdanpää, Oula Uski) 2–1
32.42 Joona Harjama (Frank Gymer, Atte Mäkinen) 3–1
33.35 Lehtinen (Moisio, Juho Rautanen) 4–1
49.39 Joonas Hyttinen 5–1 av. tm.