Vantaa väänsi kotivoiton, taistelu jatkuu perjantaina

15.03.2017

Jokipoikien ryöstöretki Vantaalle ei tuottanut toivottua tulosta Mestiksen puolivälierissä. Voiton myötä Kiekko-Vantaa otti ensimmäisen kiinnityksensä välieriin, joihin pääsemiseen vaaditaan neljä voittoa.

Kokonaisuutena Kiekko-Vantaa hallitsi ottelua, mutta ei saanut useista maalipaikoista huolimatta kuparista rikottua kahden ensimmäisen erän aikana. Kolmannessa erässä kotijoukkueen sihti parani, ja se vei voiton kolmen maalinsa myötä. Lopputulos oli Kiekko-Vantaalle näin 3-1.

Jokipoikien ainokaisen viimeisteli toisessa erässä ylivoiman aikana Matti Koistinen. Puolustajan keskialueelta lähettämä kiekko pomppi maaliin ohi Kiekko-Vantaan maalivahti Jani Kauton. Jokipoikien maalilla Samuel Jukuri venyi kiekon tielle kertaa 27 kertaa.

Pelit jatkuvat perjantaina Mehtimäellä, ja tuohon otteluun Jokipojat myy torstaina lippuja alennettuun hintaan kauppakeskus Iso Myyssä klo 16-18. Seisomaliput maksavat vain 5 euroa, ja istumaliput 8 euroa ennakkoon ostettuna. Pub Ärjyluola on perjantaina avoinna klo 17.30 alkaen. Tervetuloa!