Voitto Vantaalta! Runkosarjan viimeinen taisto tänään Espoossa

11.03.2017

Jokipojat saalisti erittäin tärkeät kaksi pistettä perjantai-illan vierasottelustaan Kiekko-Vantaata vastaan. Tasainen ja tarkka matsi ei maaleja tarjonnut - sekä varsinainen peliaika että jatkoaika päättyivät maalittomaan tasapeliin. Loppunumerot 0-1 syntyivät voittomaalilaukauskisan jälkeen.

Viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni oleva Jokipojat on näin ennen lauantain päätöskierrosta kahden pisteen etumatkalla yhdeksäntenä kärkkyvään Lempäälän Kisaan nähden. Jokipojat kohtaa viimeisessä ottelussaan Espoo Unitedin vieraissa, ja LeKi pelaa kotonaan JYP-Akatemiaa vastaan.

Perjantain ottelu Tikkurilassa oli kaikkiaan tasainen, ja maalinteko oli äärimmäisen vaikeaa molemmille. 65 minuutin jälkeen tilanne oli edelleen 0–0, joten ratkaisu haettiin rankkarikisasta. Sekin ratkesi vasta kuudennessa parissa, kun Oskari Lehtinen onnistui vihdoin ja viimein rikkomaan kuparisen 12. laukojana. Nollapelin pitäneelle Jokipoikien Samuel Jukurille kirjattiin varsinaisella peliajalla ja jatkoajalla yhteensä 16 torjuntaa.

Runkosarjan viimeinen matsi käydään siis tänään lauantaina Espoossa. Matsi alkaa klo 17.00, ja siitä riittää kaksi pistettä varmaan pudotuspelipaikkaan. Nollalla tai yhdellä pisteellä Jokipojat joutuu jännittämään LeKin ottelun lopputulosta, joten täysillä täytyy painaa päätyyn asti!