Jouni Varis kertoo Jokipoikien kesäkuulumisista - lue haastattelu!

22.06.2017

Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis on juhannuksen alla mielissään. Ensi kauden joukkue on likipitäen valmis, ja syksyä odotellaan suurella mielenkiinnolla.

- Olemme Joensuussa olevien pelaajien kanssa harjoitelleet eiliseen (keskiviikko 21.6.) asti yhdessä fysiikkavalmentaja Pasi Kinnusen johdolla, ja meininki on ollut reipasta, Jouni Varis kertoo viime aikojen kuulumisia.

- Niihin pelaajiin, jotka eivät Joensuussa ole, on Pasi ollut yhteydessä ja antanut ohjeita.

Valtaosa pelaajista kokoontui pari viikkoa sitten ryhmäytymispäivänä, ja tuo tapahtuma oli Variksen mukaan erittäin onnistunut.

- Vietimme Suomessa olevien pelaajien kanssa yhdessä tiiviin vuorokauden. Päivä oli erittäin antoista, kävimme pelaamassa golfia ja pidimme kaiken maailman olympialaisia. Pitää kiittää yhteistyökumppaneita noin hienon päivän järjestämisestä, Varis mainitsee.

Pakki vielä haussa

Tulevan kauden Jokipoikiin on rustailtu pelaajasopimuksia runsain mitoin, ja joukkue alkaa olla kasassa.

- Ainakin yhtä pakkia vielä haemme, mutta mitenkään hätäilemällä ei etsintöjä tehdä. Uskon kuitenkin, että elokuun ensimmäiseen päivään mennessä meillä on joukkue valmis, päävalmentaja taustoittaa.

Tämän hetken porukkaan Varis on erittäin tyytyväinen.

- Joukkue näyttää energiseltä. Viime kaudesta on tullut paljon muutoksia, joten meillä on haasteita luvassa. Niitä on kuitenkin yhdessä mietitty. Haluamme nopeuttaa peliä ja olla aktiivisia sekä kiekon kanssa, että ilman kiekkoa, Varis pohtii.

- Odotan innolla syksyä ja tulevaa kautta ja olen aivan varma, että tämä joukkue tulee olemaan ensi kauden Mestiksessä kilpailukykyinen, valmentaja päättää.

Jokipojat toivottaa kaikille faneilleen oikein hyvää juhannusta!