Venäläisvieraat saapuvat keskiviikkona kylään

29.08.2017

Jokipoikien kauden 2017–2018 toinen harjoitusottelu on keskiviikkona Mehtimäellä pelattava kamppailu venäläistä SKA Nevaa vastaan. Ottelu alkaa klo 18.30, ja liput matsiin maksavat 5 euroa.

KHL:n suurseura SKA Pietarin farmiseura SKA Neva pelaa Venäjän toiseksi korkeimmalla sarjatasolla VHL:ssä. Jokipojat joutuu todelliseen testiin, vaikka kyseessä on harjoituspeli, sillä vastus on todennäköisesti kovin porukka, jonka Jokipojat tulee tällä kaudella kohtaamaan.

Jokipojat ja SKA Neva ovat kohdanneet kerran aiemmin. Tuo kohtaaminen oli kaksi vuotta sitten jolloin Jokipojat joutui nöyrtymään voittolaukauskilpailun päätteksi lukemin 2-3. Jokipoikien kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa hyökkääjät Jimi Aavikko, Teemu Lahtinen, Ville Halonen ja Lauri Hukkanen sekä puolustaja Jani Ollitervo. Kokonaisuudessaan kokoonpano julkaistaan keskiviikkona klo 12, ja se löytyy mm. Jokipoikien Facebook-sivuilta.

Tervetuloa seuraamaan illan taistoa venäläisvieraita vastaan!