Kausi alkaa perjantaina - Jesse Paukku palaa lainaksi Jokipoikiin!

27.09.2017
Jokipoikien Mestis-kausi käynnistyy perjantaina. Joukkue kärsii pienestä loukkaantumissumasta, johon apua saadaan liigassa pelaavalta Vaasan Sportilta. Sieltä lainalle saapuu joensuulaisille erittäin tuttu mies, Jesse Paukku.
 
Hyökkääjä Ville Halonen loukkaantui epäonnisesti torstaina Imatralla pelatussa harjoitusottelussa, ja hän tulee olemaan sivussa nyt pidemmän aikaa.
 
Tilalle saatiin erittäin mieleinen mies paikkaajaksi - Jesse Paukku, 23. Jokipoikien oma kasvatti pelaa tätä nykyä liigaa Vaasan Sportissa, jonne hän siirtyi viime talvena kesken kauden. Sport-paidassa Paukku pelasi 18 peliä tehopistein 1+5, ja tämän lisäksi hän kävi ennen Vaasaan siirtymistään lainalla myös HPK:ssa, jossa mies mätti ainoassa pelaamassaan ottelussa kaksi maalia. Ennen liigaan lähtöään Paukku pelasi viime kaudella Jokipojissa 28 ottelua mojovin tehopistein 11+15.
 
Alkukaudesta Paukku on ollut loukkaantuneena, eikä hänellä ole tältä kaudela vielä yhtään peliä vyöllään. Nyt mies on tervehtynyt, ja lähtee hakemaan vauhtia liigapeleihin kasvattiseurastaan Jokipojista.
 
- Me tiedämme Jessen, ja Jesse tietää meidät, Jokipoikien puheenjohtaja Jarkko Immonen iloitsee.
 
- Meillä oli nyt nopea tarve hyökkääjälle Ville Halosen loukkaantumisen johdosta, mutta saimme siksi ajaksi hyvän paikkaajan.

Myös puolustukseen Jokipojat etsii vielä tällä hetkellä apua.
 

- Etsimme jatkuvasti yhtä sopimuspelaajaa pakistoon, mutta sopivaa miestä ei vain ole vielä löytynyt, Jarkko Immonen harmittelee.

- Liigalainoja tullaan käyttämään vain, mikäli meidän rosterissa on niille tarvetta. Mihinkään pelaajarumbaan emme ryhdy, Immonen päättää.

Jokipoikien runkosarja käynnistyy perjantaina vierasottelulla SaPKoa vastaan. Lauantaina joukkue pelaa ensimmäisen kotiottelunsa, ja silloin Mehtimäelle saapuu vastustajaksi RoKi. Ottelu alkaa klo 17.00. Tervetuloa!