Niukka tappio Imatralta

21.09.2017

Jokipoikien kenraaliharjoitus ennen ensi viikon perjantaina alkavaa kautta ei tuonut aivan toivottua tulosta. Täksi kaudeksi Mestikseen noussut Imatran Ketterä oli kotikaukalossaan parempi vieden ottelun nimiinsä lukemin 2–1.

Jokipojilla oli varsinkin ensimmäisessä erässä suuria ongelmia päästä kiekon kanssa omalta puolustusalueelta pois kotijoukkueen kovan paineen alta. Toiseen erään Jokipoikien peli parani, mutta silti kotijoukkue oli hallitsevampi osapuoli. Kolmas erä oli selkeästi vierasjoukkueen paras erä, mutta maaleja joukkue ei saanut aikaiseksi kuin yhden.

Jokipoikien ainokaisen viimeisteli Lauri Hukkanen. Jokipoikien keskushyökkääjät Ville Halonen ja Samu Pitkänen sekä maalivahti Jonathan Iilahti joutuivat jättämään ottelun kesken. Iilahti torjui yhteensä 28 kertaa ennen loukkaantumistaan. Kolmannessa erässä maalille vaihdettu Antti Makkonen torjui yhteensä 6 kertaa.