SaPKo kaatui viime hetken maalilla - lauantain kotipeliin voitto alla!

29.09.2017

SaPKon ja Jokipoikien välinen sarja-avaus Savonlinnassa päättyi jalkapallolukemin Jokipojille. Lopputulos oli ärjypaidoille riemuisasti 0-1.

Ottelu näytti etenevän kohti jatkoaikaa, mutta vain kolme sekuntia ennen päätössummeria Jesse Paukku niittasi ratkaisun pienestä kulmasta ja varmisti voiton Jokipojille. Syötön maaliin antoivat Oula Uski ja Mika Koivisto.

Ärjypaidat aloittivat vierasottelun SaPKoa vastaan erittäin terävästi. Joukkue hallitsi selkeästi ensimmäistä erää, ja SaPKon maalivahti Roope Urpolahti joutui venymään kiekon tielle peräti 16 kertaa Jokipoikien Jonathan Iilahden joutuessa torjumaan erän aikana vain 3 kertaa. Kahdessa jälkimmäisessä erässä puolestaan isäntäjoukkue otti pelin haltuunsa. Jokipoikien maalilla Iilahti torjui nollapelin venyen kiekon tielle yhteensä 28 kertaa.

- Joukkue valmistautui hyvin, ja ensimmäisessä erässä olimme todella vahvoja. Sen jälkeen peli tasaantui, mutta puolustimme lopussa hyvin ja Iilahti oli maalin suulla todella hyvä. Ja kuinka ollakaan, se Paukun heitto lopussa oli lopulta kolmen pisteen arvoinen. Olen tyytyväinen, päävalmentaja Jouni Varis kommentoi bussista kotimatkalta.

- Katselen tässä samalla juuri RoKin tämän illan peliä nauhalta. Huomenna vastaan tulee laadukas joukkue. Nyt latautumaan siihen, Varis päätti.