Teemu Väisänen on Jokipoikien uusi pelaaja!

11.09.2017

Jokipojat esittäytyi maanantai-iltana kauppakeskus Iso Myyssä. Joukkue julkisti samalla yhden uuden pelaajasopimuksen, kun koko mauden mittaisella sopimuksella rivistöön liittyy hyökkääjä Teemu Väisänen.

Teemu Väisänen, 23, on Kiekko-Vantaan kasvatti. Mies pelasi viime kaudella kasvattajaseurassaan Mestistä 40 pelin verran tehopistein 1+3. Väisänen saapui kaupunkiin viikko sitten ja oli mukana voittoisalla IPK-reissulla torstain harjoituspelissä.

- Otin vanhan pelikaverin Raitasen Lassin kautta yhteyttä joukkueeseen, ja sitä kautta paikka sitten irtosi. Aion tuoda joukkueeseen luisteluvoimaa ja työteliäisyyttä, tuore sopimuspelaaja Väisänen lausui.

- Hän vakuutti meidän ensimmäisessä pelissään. Tarvitsimme joka tapauksessa leveyttä materiaaliin, ja Teemu tuo joukkueeseen myös lisää kilpailua, apuvalmentaja Ville Väänänen kommentoi uutta vahvistusta.

Tilaisuudessa vahvistettiin myös Jokipoikien uusi kapteenisto kaudella 2017-2018. Kapteenina toimiiSamu Pitkänen, varakapteenin A rinnassaan pelaavat puolestaan Oula Uski, Mika Koivisto ja Roni Viirlas.