Torstaina isketään IPK:n kimppuun!

07.09.2017

Jokipoikien kauden kolmas ja samalla toiseksi viimeinen harjoituspeli on torstaina Iisalmessa, jossa Kankaan jäähallissa vastaan asettuu Peli-Karhut.

Kolme viikkoa sitten joukkueet kohtasivat Mehtimäellä, ja tuon kohtaamisen vei Jokipojat selvin lukemin 6-3.

Jokipoikien kokoonpanosta ovat edelleen sivussa hyökkääjät Ville Halonen, Eetu Rissanen ja Jimi Aavikko. Jokipojat saa kaksi pelaajaa sairastuvalta takaisin kokoonpanoonsa. Puolustaja Jani Ollitervo pelaa Iisalmessa ensimmäisen ottelunsa ärjypaidassa. Myös keskushyökkääjä Teemu Lahtinen palaa kokoonpanoon.

Lisäksi kokoonpanossa on aivan uutena miehenä hyökkääjä Teemu Väisänen, 23, joka pelaa neljännen kentän oikeassa laidassa. Rightin puolen mies on Kiekko-Vantaan kasvatti, joka pelasi viime kaudella lohipaidassa 34 ottelua tehopistein 1+3. Mies saapui Joensuuhun keskiviikkona, ja kokeilee joukkueen mukana ainakin tämän torstain pelin.

- Kokoonpanossa on nyt vajetta, joten tässä on hyvä paikka kokeilla uutta miestä. Väisänen on mukana ainakin tänään torstaina ja huomenna aamujäillä, jonka jälkeen teemme sitten ratkaisut mahdollisesta jatkosta, päävalmentaja Jouni Varis kertoo.

Ottelu Iisalmessa alkaa kello 18.30.