Viimeinen kotiottelu ennen runkosarjan alkua

19.09.2017

Viimeistä harjoitusviikkoa viedään! Edessä on enää kaksi treenimatsia ennen tosipelien alkua. Ensimmäinen niistä käydään tänään keskiviikkona kotihallissa Mehtimäellä.

Tässä kotipelissä vastaan asettuu viime kauden Mestiksen mestari Savonlinnan Pallokerho. Torstaina Jokipojat puolestaan matkustaa Imatralle kohtaamaan täksi kaudeksi Mestikseen nousseen Ketterän.

Jokipojat ja SaPKo ovat kohdanneet tänä syksynä kertaalleen. Tanhuvaaran urheiluopistolla pelatussa Suomen Cupin neljännesvälieräottelussa SaPKo oli vahvempi lukemin 4-2, ja nyt lähdetään siis hakemaan tuosta matsista revanssia.

Jokipoikien kokoonpanoon tekee paluun koko harjoituskauden loukkaantumisen takia toistaiseksi missannut keskushyökkääjä Ville Halonen. Kokoonpanosta sivussa ovat edelleen hyökkääjät Jimi Aavikko ja Eetu Rissanen. Myös puolustaja Eppu Rissanen joutuu jättämään ottelun väliin. Ottelu SaPKoa vastaan alkaa Mehtimäellä kello 18.30.