Hyvä kiri ei aivan riittänyt, RoKi voitti maalein 4-2

18.10.2017

Jokipoikien keskiviikkoillan reissu Lappiin ei tuonut toivottua lopputulosta. Kotijoukkue RoKi oli jatkuvasti kuskin paikalla, ja pisteet jäivät lopulta napapiirille maalein 4-2.

RoKi aloitti maalinteon avauserässä alivoimalla ajassa 7.40. Lähellä ottelun puoltaväliä kotijoukkue lisäsi johtoaan jo numeroihin 2-0, ja kolmannen maalin joukkue viimeisteli ajassa 42.44.

Jokipoikien kiri alkoi tämän jälkeen, ja Oula Uski iski kavennusmaalin ajassa 46.52 Joonas Larinmaan ja Eppu Rissasen esityöstä. Toisen maalinsa ärjypaidat iski vain minuutti ja 20 sekuntia ennen loppua, kun Larinmaa iski hirvittävän mylläkän jälkeen kavennuslukemat 3-2 Oskari Lehtisen ja Uskin syötöistä. Osuma syntyi ilman maalivahtia. Tämän lähemmäksi Jokipojat ei kuitenkaan enää päässyt, ja kaksi sekuntia ennen loppua RoKi tälläsi tyhjään maaliin loppulukemat 4-2.

Jokipoikien maalin suulla Timo Niemelle merkittiin 18 torjuntaa. Ottelut jatkuvat perjantai-iltana kotihallissa, kun vastaan astuu hallitseva mestari SaPKo. Matsi alkaa klo 18.30, tervetuloa!