Jokipojat jakaa 3000 vapaalippua koululaisille lauantain peliin!

25.10.2017

Jokipojat ovat tällä viikolla jalkautuneet Joensuulaisiin alakouluihin. Joukkueen pelaajat ovat vierailleet kaikkiaan 12 alakoulussa ja jakaneet siellä 3000 vapaalippua lauantain kotipeliinsä.

Lauantaina ärjypaidat kohtaavat kotiottelussaan IPK:n. Kello 17.00 alkavassa ottelussa juhlitaan myöskin puolustaja Juuso Akkasta, joka saapuu kahden ottelun visiitille joukkueeseen ja saa näin täyteen 500 Mestis-ottelua.

Jaettavat 3000 vapaalippua on tarkoitettu nimenomaan koululaisille itselleen. Kouluissa Jokipoikien vierailu synnytti kovaa kuhinaa, ja Nepenmäellä oppilaat intoutuivat jopa pihapeleihin koululla vierailleiden Miro Väänäsen sekä Jimi Aavikon kanssa.

- Haluamme innostaa joensuulaista nuorisoa jääkiekon pariin, ja madaltaa kynnystä saapua hallille. Lauantain pelissä tulee varmasti olemaan hieno fiilis, kun koululaisia saapuu paljon peliä seuraamaan, Jokipoikien hallituksen puheenjohtaja Jarkko Immonen kertoo.