Lauantai-illaksi Kokkolaan

21.10.2017

Jokipoikien raskaan viikon päätösetappi on lauantaina Kokkolassa, jossa vastaan asettuu kriisiseura Hermes. Taistelu alkaa klo 17.00.

Sarjan ylempään keskikastiin povailtu Hermes on napannut seitsemästä pelaamastaan ottelusta vain yhden pisteen! Hermes nappasi tuon avauspisteensä keskiviikkona hävittyään jatkoajalla IPK:lle. Hermes on tehnyt vain 13 maalia, ja oma häkki on soinut peräti 37 kertaa.

Jokipojat lähti bussimatkalle kohti Kokkolaa jo perjantai-iltana. Joukkue yöpyy Pyhäjärvellä, josta matka jatkuu lauantaina kohti Kokkolaa. Jokipoikien kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa hyökkääjä Ville Halonen sekä puolustajat Wiljami Kupiainen ja Lassi Raitanen.

Liigaseura Vaasan Sport lainaa Jokipojille lauantai-illan matsiin puolustaja Ville Saukon. Saukko tulee paikkaamaan loukkaantumisista kärsivää alakertaa. Hän on pelannut tällä kaudella kahdeksan ottelua liigaa tehopistein 1+0.