Tappio Kokkolasta - tämä viikko sujui ilman pisteitä

22.10.2017

Syvissä vesissä tällä kaudella uineen Kokkolan Hermeksen seitsemän ottelun tappioputki katkesi lauantaina Jokipoikien kustannuksella. Hermes voitti Jokipojat kotonaan maalein 3-1.

Jokipojat ei pystynyt näin ollen keräämään kolmen ottelun viikkonsa aikana pisteen pistettä. Ottelun ensimmäisen maalin viimeisteli toisessa erässä kotijoukkue ylivoimalla, mutta Jokipojat kuittasi aivan erän loppusekunneilla Oula Uskin ylivoimamaalilla. Jokipojilla oli ottelussa useita hyviä maalipaikkoja, mutta Jokipojissa kahtena kautena torjunut Hermeksen Samuel Jukuri oli maalillaan loistava torjuen yhteensä 34 laukausta. Jokipoikien maalilla Jonathan Iilahti torjui 23 kertaa. 

Ensi viikolla Jokipojat pelaa kaksi ottelua, molemmat IPK:ta vastaan. Perjantain ottelu käydään vieraskaukalossa, ja lauantaina ärjypaidat kohtaa IPK:n kotihallissaan klo 17.00. Tervetuloa!