Voitto kotiin! Kiekko-Vantaa kaatui 1-4

14.10.2017

Jokipoikien ja Kiekko-Vantaan välinen matsi lauantai-iltana päättyi vierasjoukkueen juhlintaan. Jokipojat nappasi jo kauden viidennen voiton kaatamalla isännät lukemin 1-4.

Ottelun ensimmäisen maalin teki Jokipoikien varakapteeni Mika Koivisto ajassa 30.43. Maali oli Koiviston ensimmäinen ärjypaidassa. Kapteeni Samu Pitkänen lisäsi vieraiden johtoa toisen erän alussa, mutta sitten kotijoukkue aloitti kirinsä ajassa 55.35 Viljami Wacklinin kavennuksella. Puolitoista minuuttia ennen loppua Oskari Lehtinen kasvatti kuitenkin Jokipoikien johtoa, ja loppunumerot tyhjään maaliin viimeisteli Lassi Raitanen ajassa 59.09. Maali oli myös Raitaselle hänen ensimmäisensä Jokipoikien paidassa.

Maalin suulla Jonathan Iilahti jatkoi mainioita otteitaan ja nappasi 25 torjuntaa. Kausi jatkuu keskiviikkona vieraskamppailulla RoKia vastaan.