Keuruulle kelkkaa kääntämään

04.11.2017

Jokipojat pelaa seuraavan ottelunsa tänään lauantaina Keuruulla KeuPa HT:n vieraana. Kamppailu käynnistyy klo 17.00.

Eilisen tappionsa myötä ärjypaidat valahtivat runkosarjassa nyt sijalle yhdeksän, mutta tasaisessa sarjassa tilanteet muuttuvat nopeasti, ja valtaosalla joukkueista on kaksi peliä Jokipoikia enemmän pelattunakin. KeuPa HT on sarjassa tällä hetkellä toisena 31 pisteellä, kun Jokipoikien pistesaldo on 18. Nyt olisi siis makea paikka kuroa tuota rakoa umpeen.

Joukkueet kohtasivat Keuruulla neljä viikkoa sitten, jolloin KeuPa HT oli Jokipoikia parempi maalein 5-1. Tuosta matsista tuli samalla Jokipoikien kauden ensimmäinen tappio, ja nyt olisikin mitä mainioin tilaisuus käydä hakemassa sarjakakkoselta revanssi.

Kokoonpano lauantain peliin julkaistaan puolenpäivän tietämillä ja se näkyy mm. Jokipoikien Facebook-sivuilla sekä Instagramissa.