Niukka tappio Vantaalta, lauantaina Lempäälään

24.11.2017

Jokipoikien vierasottelu Kiekko-Vantaata vastaan säilyi jännittävänä loppuun asti. Harmittava viime hetken takaiskumaali tiesi kuitenkin sitä, että pisteet jäivät Vantaalle lukemin 4-3.

Isäntäjoukkue aloitti maaliteon, kun avauserää oli pelaamatta vajaa minuutti. Toisessa erässä Jokipojat tuli Oskari Lehtisen osumalla tasoihin, mutta samassa kotijoukkue pisti isomman vaihteen silmään ja karkasi ennen erätaukoa 3-1 johtoon.

Jokipojat ei kuitenkaan luovuttanut, ja Joel Olkkosen sekä Lauri Hukkasen maaleilla joukkue tuli kolmannen erän alussa tasalukemiin. Joonas Larinmaan heppoinen jäähy vajaat kolme minuuttia ennen päätössummeria koitui kuitenkin ärjypaitojen kohtaloksi, ja ylivoimalla Kiekko-Vantaa onnistui survomaan kiekon hienosti pelanneen Timo Niemen selän taakse. Tämän 40 torjuntaa eivät auttaneet, vaan Kiekko-Vantaa vei lopulta voiton.

Jokipoikien etelän kiertue jatkuu lauantaina Lempäälässä, jossa peli alkaa klo 17.00. Perjantain pelin ilmeellä joukkue tulee olemaan LeKiä vastaan erittäin vaarallinen. Ei muuta kuin taistelua kehiin, pian niitä voittojakin alkaa tulla!