Tappiolla tauolle - KeuPa HT oli parempi maalein 5-2

04.11.2017

Jokipoikien viikonlopun saldona oli nolla pistettä, kun joukkue hävisi myös lauantaina Keuruulla takaisin sarjakärkeen nousseelle KeuPa HT:lle. Pisteet jäivät isännille maalein 5-2.

Kotijoukkue oli heti ottelun alussa erittäin terävä, ja se viimeisteli kaksi maalia ensimmäisen erän alkuun. Jokipojat kuitenkin kavensi Samu Pitkäsen maalilla. Toisessa erässä KeuPa heilutteli jälleen verkkoja kahdesti ja Jokipojat kerran Timo Hiltusen ylivoimamaalilla. Ranskalaispakki Fabien Bourgeois saalisti syöttöpisteet ärjypaitojen molempiin maaleihin. Jokipoikien maalilla Timo Niemi torjui yhteensä 23 kertaa.

Ärjypaitojen seuraava ottelu on maajoukkuetauon jälkeen keskiviikkona 15.11 Ketterän saapuessa Mehtimäelle. Tuo ottelu alkaa klo 18.30, tervetuloa!