Vierasvoittoputki jatkuu! Ketterä kaatui 1-4

29.11.2017

Jokipoikien voittoputki sarjanousija Ketterää vastaan jatkui keskiviikkona myös Imatralla vieraskaukalossa ärjypaitojen viedessä joukkueiden kauden kolmannen keskinäisen kohtaamisen. Lopputulos oli Jokipoikien hyväksi 1-4.

Tasaisen ensimmäisen erän ainoa maalin viimeisteli Jokipoikien Eppu Rissanen. Osuma oli Rissaselle kauden ensimmäinen. Toisessa erässä Jokipojat käytti Ketterän oman pään pahat kiekolliset virheet hyväkseen Mika Koiviston ja Oula Uskin maalien myötä.

Ketterä hallitsi selkeästi kolmannen erän alkupuoliskoa, mutta verkkoja heilautti ärjypaitojen Tuukka Rajamäki alivoimalla. Ketterän ottelun ainoan maalin viimeisteli Jesse Juntheikki, kun ottelua oli jäljellä ainoastaan 33 sekuntia. Jokipoikien maalilla Timo Niemi venyi kiekon tielle yhteensä 36 kertaa. 

Jokipoikien seuraava ottelu on perjantaina kotihallissa PKS Areenalla, kun joukkue kohtaa Hermeksen. Matsi alkaa klo 18.30, tervetuloa!