Illalla Peliittojen vieraaksi

02.12.2017

Jokipoikien 11 päivän ja kuuden ottelun putki päättyy lauantaina saman vastustajan kanssa kuin millä kuluneet ruuhkaviikot käynnistyivät. Tuo kyseinen vastustaja on Heinolan Peliitat.

Joukkueet kohtasivat puolitoista viikkoa sitten Mehtimäellä, ja tuolloin Peliitat veivät tiukan kamppailun lukemin 1-2. Nyt on Jokipoikien vuoro kokeilla, lähtisikö pisteet vierasjoukkueen matkaan.

Jokipoikien vieraspelaaminen on viime peleissä ollut hyvällä tasolla, sillä kahdesta edellisestä vieraspelistä on tullut täydet pisteet. Jokipoikien kokoonpanosta on varmuudella sivussa puolustaja Lassi Raitanen. Puolustaja Joni Muranen on puolestaan vapautunut pelikiellostaan, joten hän on pelikelpoinen lauantaina. Alkukaudesta Jokipoikia kannatellut hyökkäysvitja Joonas Larinmaa-Oula Uski-Oskari Lehtinen on jälleen kasattu yhteen. Jokipoikien maalilla aloittaa eilen vain ensimmäisen erän torjunut Timo Niemi.