Ketterä kiri rinnalle ja ohitse

29.12.2017

Jokipoikien joulutauon lopettanut vieraspeli Imatralla toi lopulta tylyn tappion ärjypaidoille. Ottelu oli Jokipoikien hallussa suuren osaa ottelusta, mutta päätöserässä kotijoukkueen viimeistely oli tappavaa Ketterän viimeistellessä viisi maalia. Lopputulos oli Ketterälle 6-4.

Vauhdikasta ensimmäistä erää hallitsi hienokseltaan kotijoukkue, mutta maaliverkkoja erän aikana heilautteli vain Jokipoikien Mika Koivisto. Ketterä tuli ottelussa tasoihin heti toisen erän alussa, mutta Jokipojat karkasi jälleen kerran maalin karkumatkalle Joonas Larinmaan (1+1) maalin myötä. Viimeisessä erässä verkkoja heiluteltiin peräti seitsemän kertaa.

Kolmannessa erässä Jokipoikien maalintekijöinä olivat Oula Uski (1+1) sekä kauden ensimmäisen maalinsa viimeistellyt Teemu Holttinen. Ville Halonen ja Lauri Hukkanen nappasivat molemmat kaksi syöttöpistettä mieheen. Ärjypaitojen maalilla torjunut Timo Niemi merkkautti tilastoihin yhteensä 28 torjuntaa.