Suomen ja Tsekin U17-joukkueet kohtaavat 27.12. Joensuussa!

19.12.2017

Alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkue viettää tänä vuonna joulua lyhyellä kaavalla. Kun kinkut on syöty, alkaa joukkueen valmistutuminen joulun välipäivien Tshekki-maaotteluihin.

Suomen ja Tshekin alle 17-vuotiaat kohtaavat toisensa kolmena peräkkäisenä päivänä: Ottelut pelataan keskiviikkona 27.12. klo 18 Joensuussa, torstaina 28.12. klo 18 Savonlinnassa ja perjantaina 29.12. klo 15 Imatralla.

- Luvassa on taatusti vauhdikasta kiekkoa. Suomella on koossa mielenkiintoinen ryhmä, joka on sopiva sekoitus uusia pelaajia ja ikäluokan maajoukkuetapahtumista tuttuja nimiä. Tshekki puolestaan on esittänyt tässä ikäluokassa hyviä otteita. Emme ole kohdanneet heitä vielä tällä kaudella, mutta joulun maaottelut ovat hyvä mittari meidän joukkueellemme, päävalmentaja Mika Marttila ennakoi. 

Itä-Suomen kiekkoyleisölle alle 17-vuotiaiden maaottelurupeama tarjoaakin hyvää ohjelmaa joululomalle ja hienon mahdollisuuden seurata maajoukkuekiekkoa paikan päällä. Otteluiden lipunmyynti tapahtuu pelipäivinä jäähalleilla, myyntipiste avautuu kullakin paikkakunnalla tuntia ennen ottelun alkua.

Joensuun ottelu järjestetään PKS Areenalla keskiviikkona 27.12. klo 18.00. Tervetuloa!

PÄÄSYLIPUT:

Aikuiset 10e
Lapset 7-12v 5e
Lapset alle 7v ilmaiseksi!
Ei ennakkomyyntiä, ovimyynti alkaa tuntia ennen ottelun alkua.

Suomen kokoonpano Tshekki-otteluissa

Maalivahdit:
Kari Piiroinen (HIFK), Roope Taponen (Jokerit)

Puolustajat:
Santeri Hatakka (Jokerit), Aapo Holtinkoski (TPS), Samu Koskenkorva (Kärpät), Kalle Loponen (Kärpät), Oskari Oksanen (TPS), Valtteri Piironen (Lukko), Iivari Räsänen (Tappara), Antti Tuomisto (Ässät)

Hyökkääjät:
Santtu Hakanen (HPK), Aarne Intonen (TPS), Marcus Kallionkieli (HIFK), Rasmus Lahnaviik (Jokerit), Veeti Miettinen (Blues Juniors), Wiljami Myllylä (Hermes), Matias Mäntykivi (SaiPa), Patrik Puistola (Tappara), Juuso Pärssinen (TPS), Aku Räty (Kärpät), Kasper Simontaival (Tappara), Arttu Tuomaala (Kärpät)

Päävalmentaja:
Mika Marttila