Taisteluvoitto Rovaniemeltä!

13.12.2017

Jokipoikien vieraspelien voittoputki sai jatkoa myös Rovaniemellä. Tiukan matsin vei Jokipojat lopulta jatkoajalla lukemin 4-5.

Ottelu oli ärjypaitojen kauden ensimmäinen, joka eteni jatkoajalle asti. Jokipojat koki ottelussa pari kovaa takaiskua, kun puolustajat Lassi Raitanen ja Joel Olkkonen molemmat loukkaantuivat taklaustilanteissa.

Kumpikin joutui jättämään ottelun kesken. Jokipoikien maalintekijöinä kunnostautuivat varsinaisella peliajalla Niko Ervasti, Oskari Lehtinen kahdesti sekä Teemu Väisänen, jolle maali oli ensimmäinen ärjypaidassa. Ottelun ratkaisun viimeisteli jatkoajalla Timo Hiltunen. Joonas Larinmaa merkkautti puolestaan kolme syöttöpistettä. Timo Niemi torjui Jokipoikien maalilla 23 kertaa. 

- Tulomatkalla tiet olivat hirmuisessa kunnossa, ja paikalle pääsimme vasta 16.45. Taistelimme kuitenkin hienosti, ja mikäli miehet olisivat säilyneet terveinä, olisi kolmekin pistettä ollut otettavissa, valmentaja Jouni Varis tuumi.

- Onneksi näistä selvittiin todennäköisesti säikähdyksellä. Lassi (Raitanen) pelaa luultavasti jo lauantaina, ja Joelin (Olkkonen) kohdalla tilannetta katsellaan loppuviikosta uudestaan. Hänen selkänsä meni taklauksesta jumiin ja siinä irtosi samalla yksi hammaskin. Molemmat miehet ovat kuitenkin bussin kyydissä ja pirteällä päällä, Varis päätti.

Jokipoikien seuraava ottelu on lauantaina kotihallissa PKS Areenalla Kiekko-Vantaata vastaan. Kamppailu alkaa klo 17.00. Tervetuloa!