Hyvä kiri ei aivan riittänyt - SaPKo vei kotonaan voiton

06.01.2018

Jokipoikien vieraspeli Savonlinnassa SaPKoa vastaan toi ärjypaidoille viidennen peräkkäisen tappion, kun SaPKo oli niukasti parempi maalein 4-3.

Rikkonaisessa ensimmäisessä erässä kotijoukkueen ruuti oli kuivaa, ja joukkue karkasi jo kolmen maalin karkumatkalle. Toisessa erässä puolestaan Jokipoikien viimeistely oli tehokasta, ja Ville Halosen sekä Tuukka Rajamäen maaleilla joukkue tuli jo maalin päähän. Joona Monto viimeisteli kuitenkin toisen erän lopulla illan toisen maalinsa, ja SaPKo pääsi aloittamaan kolmannen erän kahden maalin johdossa.

Jokipojat pelasi hyvän kolmannen erän, mutta hyvistä paikoista huolimatta maaliverkkoja heilautteli vain Joel Olkkonen. Ensimmäisessä erässä Jokipoikien maalivahti Timo Niemi merkkautti 9 torjuntaa. Toiseen erään maalille vaihdettu Joonas Harald oli maalillaan hyvä, ja hän torjui kahden erän aikana yhteensä 28 kertaa. Jokipoikien pelit jatkuvat heti lauantaina kotiottelulla sarjaykköstä KeuPa HT:ta vastaan.