IPK saapuu perjantaiksi kylään - yhteistyökumppaneiden näytöspeli jo klo 15!

25.01.2018

Jokipoikien ottelut jatkuvat perjantai-iltana kotihallissa PKS Areenalla, kun vastustajaksi saapuu IPK. Ottelu alkaa klo 18.30.

Ennen illan Mestis-kamppailua käydään hallissa Jokipoikien sekä IPK:n välinen näytösottelu, joka pelataan klo 15.00. Ottelusta on luvassa hurja vääntö, ainakin mikäli IPK:n GM:ää Jarmo Ylisipolaa on uskominen.

- Suurella mielenkiinnolla saavumme Joensuuhun. Olemme käyneet yhteistyökumppaneidemme kanssa jäävuorolla viimeiset puolitoista vuotta keskiviikkoisin, ja porukka on kovassa kunnossa, Ylisipola ilmoittaa.

Tervetuloa kannustamaan Jokipojat voittoon illan kamppailussa, ja tervetuloa seuraamaan myös tätä yhteistyökumppaneiden taistoa! Laajempi otteluennakko illan pelistä ilmestyy torstai-iltana.