Lauantaina kylään saapuu sarjakärki KeuPa HT

06.01.2018

Jokipoikien kausi jatkuu lauantaina kotihallissa PKS Areenalla. Ottelu KeuPa HT:ta vastaan käynnistyy klo 17.00.

KeuPa HT johtaa tällä hetkellä Mestistä kerättyään 31 ottelusta 64 pistettä. Joukkue saapuu myös Joensuuhun voitto allaan, sillä se kaatoi perjantain kotipelissään Kiekko-Vantaan maalein 4-2. Jokipojat puolestaan kärsi eilen niukan tappion SaPKolle vierasottelussa luvuin 4-3.

Jokipojilla on nyt allaan viisi perättäistä tappiota, mutta monessa pelissä taistelu pisteistä on ollut tiukka, ja pisteet ovat jääneet harmittavan lähelle. Nyt olisi paikka kirkastaa kilpeä ja palata takaisin voittokantaan, ja mikäpä se olisikaan mukavampaa, kuin tehdä tämä seikka sarjakärjen kustannuksella.

Tervetuloa kannustamaan ärjypaitoja loppiaislauantain jännitysnäytelmään!