Piste tuliaisiksi Hermeksen kotiluolasta

10.01.2018

Hermeksen ja Jokipoikien kauden kolmaskin keskinäinen kamppailu päättyi Hermeksen voittoon kahden aiemman pelin tapaan, mutta tällä kertaa peli ratkesi vasta jatkoajalla. Lopputulos oli sen jälkeen 4-3.

Vauhdikkaassa ensimmäisessä erässä Hermes oli hiukan hallitsevampi osapuoli, ja kotijoukkue pääsikin ensimmäiselle erätauolle johtoasemassa. Toisessa erässä peli tasoittui, ja molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kertaalleen.

Kolmannessa erässä kotijoukkue näytti vievän voiton, mutta Jokipojat taisteli pelin vielä tasoihin. Jokipoikien maalit tekivät Tuukka Rajamäki (1+1), Oskari Lehtinen sekä Joel Olkkonen. Ärjypaitojen maalilla torjunut Joonas Harald merkkautti yhteensä 34 torjuntaa.

Jokipoikien seuraava ottelu on lauantaina kotihallissa PKS Areenalla RoKia vastaan. Tuohon otteluun on seisomalipulla sisäänpääsy kaksi yhden hinnalla! Facebookissa on puolestaan käynnissä arvonta, jossa tykänneiden ja kaverin tägänneiden kesken arvotaan lauantain matsiin kaksi aitiolippua ruokien ja kahvien kanssa. Käy osallistumassa! Lauantaina nähdään!