RoKi kaatui hienolla esityksellä!

13.01.2018

Jokipojat sivusi lauantai-iltana kauden toistaiseksi suurinta voittoaan, kun Rovaniemen Kiekko kaatui Mehtimäellä lukemin 6–2!

Yhdeksän ottelun tappioputkensa perjantaina katkaissut RoKi oli jo avauserässä selkeä altavastaaja, mutta kotijoukkue sai hanat kunnolla auki vasta toisessa erässä: 20-minuuttinen meni Jokipojille murskaavasti 5–0. Kaikki Jokipoikien maalit syntyivät tasakentällisin, ja jokaista niistä sai tuulettaa eri mies. Maalinteossa onnistuivat Ville Halonen (1+1), Eetu Rissanen, Timo Hiltunen, Tuukka Rajamäki (1+1), Mika Koivisto ja Esa Lehikoinen. Maalivahti Timo Niemi (9 torjuntaa) loukkaantui pelin puolivälissä vaarattoman näköisessä torjuntatilanteessa. Loppuajan ottelusta maalia vartioi Joonas Harald, joka torjui yhteensä 10 kertaa.