Ryöstöretki Heinolaan - Peliitat kaatui maalein 2-7

21.01.2018

Jokipoikien kolmen pelin viikko toi täyden pistepotin kun ärjypaitojen hyvä viimeistelytehokkuus jatkui myös lauantaina vierasottelussa sarjajumbo Heinolan Peliittoja vastaan. Voitto oli ärjypaidoille neljäs putkeen ja tuli tuloksella 2-7.

Jokipoikien Tuukka Rajamäki ja Joonas Larinmaa viimeistelivät molemmat kolme maalia. Timo Hiltunen maalasi kertaalleen, ja Oskari Lehtiselle merkattiin ottelusta kolme syöttöpistettä. Kahden syöttöpisteen miehiä olivat puolestaan Samu Pitkänen, Esa Lehikoinen ja Oula Uski. Jokipoikien Mika Koivisto koki ensimmäisessä erässä kovia hänen joutuessa kovan taklauksen kohteeksi, eikä hän enää palannut otteluun. Ärjypaitojen maalilla torjunut Joonas Harald oli jälleen kerran yksi voiton takuumiehistä torjuen yhteensä 27 kutia.

Jokipoikien tasaisen varma nousu kohti sarjan kärkikastia jatkuu ottelu ottelun jälkeen. Joukkue on nyt seitsemäntenä, mutta matkaa esimerkiksi nelossijalle on enää kuusi pistettä. Pelit jatkuvat perjantaina kotihallissa IPK:ta vastaan klo 18.30. Tervetuloa!