Taisteluvoitto Savonlinnasta!

28.01.2018

Jokipojat palasi takaisin voittojen tielle viikon toisessa matsissaan Savonlinnassa hallitsevaa mestaria SaPKoa vastaan. Lauantain tiukka taistelu päättyi voittolaukauskilpailun jälkeen Jokipojille maalein 4-5.

Toimitsijakiellossa ollutta päävalmentajaa Jouni Varista tuurasi Savonlinnassa kakkosvalmentaja Ville Väänänen.

Jokipoikien ylivoima oli ensimmäisessä erässä tehokasta, sillä joukkue viimeisteli erässä kahdesti ylivoimalla. Vähitellen SaPKo pääsi peliin mukaan, ja Jokipojat otti useita tarpeettomia jäähyjä. Taistelu säilyi tasaisena loppuun asti, ja 60 minuutin jälkeen taululla olivat lukemat 4-4. Tiukka ottelu venyi lopulta voittolaukauskilpailuun asti, jossa ratkaisevan maalin viimeisteli Jokipoikien Tuukka Rajamäki.

Jokipoikien maalintekijöinä kunnostautuivat varsinaisella peliajalla Roni Viirlas, Joonas Larinmaa (1+1) ja Timo Hiltunen kahdesti. Jokipoikien maalilla torjunut Joonas Harald merkkautti yhteensä 29 torjuntaa.