IPK kaatui rankkareiden jälkeen!

28.02.2018

Jokipoikien vieraspeli Iisalmessa eteni lopulta voittomaalikilpailuun asti, jossa ainoa onnistuja oli Jokipoikien puolustaja Esa Lehikoinen. Loppunumerot IPK:ta vastaan olivat 1-2 (vl), ja kotiin vietäväksi jäi kaksi makoisaa pistettä.

Tasaisessa ensimmäisessä erässä parhaat maalipaikat tulivat molemmille joukkueille erän lopussa. Kotijoukkue viimeistelikin ottelun ensimmäisen maalin erän viimeisellä minuutilla. Toisessa erässä Jokipojat oli hallitsevampi osapuoli, ja joukkue tuli tasoihin Teemu Holttisen maalin myötä. Kolmannessa erässä oli puolestaan kotijoukkueen vuoro viedä peliä. Jokipoikien maalilla torjunut Sebastian Ylönen oli vakuuttava. Ylönen torjui yhteensä 33 kertaa. 

Mestiksen runkosarjassa Jokipojilla on pelaamatta enää kaksi ottelua. Joukkue on sarjassa kuudentena, neljä pistettä edellä olevaa TUTO:a perässä ja kolme pistettä takana olevaa LeKiä edellä. LeKin takana niskaan hönkivät myös Espoo United sekä IPK, jotka ovat ärjypaitoja neljä ja viisi pistettä jäljessä.

Lauantaina Jokipojat pelaa siis erittäin tärkeän ottelun LeKiä vastaan. Voitto tuosta ottelusta sinetöisi lopullisesti sen, että joukkue selvittää tiensä kahdeksan parhaan joukkoon ja pudotuspeleihin. Matsi alkaa PKS Areenalla klo 17, tervetuloa kannustamaan Jokipojat voittoon!