Piste tuliaisina Imatralta

14.02.2018

Ketterä ja Jokipojat tarjoilivat keskiviikkoiltana Imatralla todellisen trillerin, joka venyi lopulta voittomaalikilpailuun asti. Ratkaisevan rankkarimaalin viimeisteli kotijoukkueen Saku Viskari. Loppunumerot olivat 4-3, jonka myötä Jokipoikien saldo kasvoi yhdellä pisteellä.

Jokipojat pelasi loistavan ensimmäisen erän. Ketterän Mikkelin Jukureista lainalla ollut maalivahti Juhana Aho joutui torjumaan erässä peräti 16 kertaa Jokipoikien Joonas Haraldin torjuessa vain kolme kutia.

Toiseen erään puolestaan oli Ketterän vuoro olla kuskin paikalla, mutta yhtä maalia enempää ei kotijoukkue useasta hyvästä paikasta huolimatta onnistunut viimeistelemään. Kolmannessa erässä kotijoukkue punnersi ottelun väkisin tasoihin. Jokipoikien maalintekijöitä olivat Oskari Lehtinen, Samu Pitkänen ja Joonas Larinmaa. Ärjypaitojen puolustaja Joel Olkkonen joutui jättämään ottelun kesken. Joonas Harald torjui yhteensä 16 kertaa.