TUTO kaatui murskalukemin - kaatuuko myös Espoo United?

23.02.2018

Jos Jokipojat joutui kauden ensimmäisessä Turussa pelatussa ottelussaan kärsimään suurinumeroisen tappion, niin tällä kertaa oli suurinumeroisen voiton vuoro. TUTO taipui ärjypaitojen käsittelyssä murskalukemin 1-6.

Samalla Jokipojat katkaisi neljän ottelun tappioputkensa. Ensimmäisessä erässä kotijoukkue hallitsi pelitapahtumia hienokseltaan, mutta pelaaminen oli molemmin puolin sekavaa. Toiseen erään Jokipojat sai pelinsä uomiin, ja joukkue karkasikin kakkoserässä kahden maalin karkumatkalle Oula Uskin (1+1) ja Mika Koiviston (1+1) maaleilla.

Kolmannessa erässä Jokipoikien maalintekijöinä kunnostautuivat puolestaan Roni Viirlas, Timo Hiltunen,Tuukka Rajamäki (1+1) ja Joel OlkkonenJoonas Larinmaa saalisti kaksi syöttöpistettä. Kahden ottelun huilin jälkeen Jokipoikien maalinsuulle paluun tehnyt Joonas Harald torjui yhteensä 18 kertaa saaden samalla myös yhden syöttöpisteen.

Ruuhkaviikon päättää vierasmatsi Espoo Unitedia vastaan. Jokipojat joutuu Espoossa kovaan testiin, sillä kotijoukkue pääsee otteluun levänneempänä Unitedin pelattua edellisen kerran keskiviikkona. Joukkueiden kolmesta aiemmasta kohtaamisesta United on vienyt kaksi ja Jokipojat yhden. Ärjypaitojen kokoonpanosta ovat näillä näkymin sivussa maalivahti Timo Niemi, puolustajat Lassi Raitanen ja Eppu Rissanen sekä keskushyökkääjä Ville Halonen. Ottelu Espoossa alkaa kello 17.00.