TUTO otti revanssin - takkiin tuli maalein 5-0

02.02.2018

Jokipoikien viikonlopun vieraspelikiertue alkoi perjantaina mollivoittoisesti Turussa TuToa vastaan ärjypaitojen kärsiessä kauden suurinumeroisimman tappion. Kun TUTO oli edelliskerralla Joensuussa kokenut 6-1 tappion, oli nyt puolestaan turkulaisten vuoro juhlia maalein 5-0.

Tasaisessa ensimmäisessä erässä kotijoukkueen viimeistely oli terävempää, ja joukkue karkasikin kahden maalin karkumatkalle. Kakkoserässä Jokipoikien pelaaminen oli hermostunutta, ja kolmannessa erässä pelin jo ratkettua oli joukkueiden pelaamisessa vahva pelailun maku. Loukkaantumisen jälkeen Jokipoikien maalinsuulle paluun tehnyt Timo Niemi torjui yhteensä 30 kertaa. 

Jokipoikien kausi jatkuu heti lauantaina Lempäälässä LeKin vieraana. Matsi alkaa klo 17.00