KeuPa HT oli kotonaan selvästi parempi

27.03.2018

Jokipoikien ja KeuPa HT:n kolmas välieräkohtaaminen Keuruulla päättyi kotijoukkueen selkeään voittoon. Lopputulos oli 7-2.

Voitto oli KeuPalle välierissä jo kolmas putkeen, joten joukkue on enää yhden voiton päässä finaalipaikasta. Ensimmäisessä erässä nähtiin yllättävänkin paljon hyviä maalipaikkoja. KeuPa viimeisteli ottelun ensimmäisen maalin, mutta Joonas Larinmaa tasoitti ottelun hienolla soolomaalillaan alivoiman aikana. Toisessa erässä Jokipojat oli niskan päällä, ja Ville Halosen (1+1) ylivoimamaalin myötä joukkue meni ottelussa johtoon.

Erän puolivälin paikkeilla KeuPa kuitenkin viimeisteli kaksi maalia 27 sekunnin sisään. Kolmannessa erässä KeuPa viimeisteli lähes jokaisesta maalipaikastaan ja meni menojaan. Jokipoikien maalilla torjunut Sebastian Ylönen venyi kiekon tielle 18 kertaa. 

Ottelusarja on katkolla KeuPa HT:lle keskiviikkona PKS Areenalla. Mitään ei ole kuitenkaan vielä hävitty, ja neljä perättäistä voittoa napatessaan Jokipojat raivaa tiensä tästä parista finaaleihin. Niin kauan kuin on otteluita, on myös toivoa - joten kaikki hallille keskiviikkona! Taistele Jokipo!