KeuPa HT vei ensimmäisen välierän - lauantaina jatketaan kotona!

23.03.2018

Jokipoikien ja KeuPa HT:n välinen ensimmäinen välieräottelu Keuruulla venyi jatkoerään asti, jossa ratkaisumaalin viimeisteli kotijoukkueen Markus Jokinen ajassa 61.05. Ottelun lopputulos oli 3-2.

Vauhdikkaassa ensimmäisessä erässä ainoan maalin viimeisteli Jokipoikien Mika Koivisto (1+1) ylivoimalla. Toisessa erässä KeuPa karkasi jo johtoon, mutta kolmanteen erään lähdettiin tasalukemissa Tuukka Rajamäen viimeistelemän ylivoimamaalin myötä. Kolmannessa erässä kotijoukkue selkeästi vei peliä, mutta maaleja erässä ei nähty. Miro Väänänen saalisti ottelusta syöttöpisteet molempiin Jokipoikien maaleihin. Ärjypaitojen maalilla torjunut Sebastian Ylönen merkkautti yhteensä 31 torjuntaa.

Otteluvoitot ovat näin ollen KeuPa HT:lle 1-0, mutta Jokipojille tarjoutuu tilaisuus tasoitukseen heti lauantaina kotiluolassa Mehtimäellä. Välieräsarjan toinen ottelu käynnistyy klo 17.00, tervetuloa!