Kotietu taskuun - Ketterä kaatui 3-5!

10.03.2018

Jokipoikien ja Imatran Ketterän ensimmäinen puolivälieräkamppailu oli tunteikas vääntö. Ottelu päättyi lopulta ärjypaitojen 3-5 vierasvoittoon, ja näin kotietu siirtyi sarjassa Jokipojille.

Kotijoukkueelle merkattiin ottelussa jäähyjä peräti 110 minuuttia. Ärjypaidat olivat tehokkaita varsinkin ylivoimalla maalaten kolme ylivoimamaalia. Vauhdikkaassa ensimmäisessä erässä Ketterä oli kokonaisuutena hiukan vierailijoita parempi, mutta Jokipojat viimeisteli erän ainoan maalin ylivoimansa aikana. Kakkoserässä tunteet äityivät lämpimiksi, ja Ketterän Erno Ripatti sekä Jokipoikien Eppu Rissanen tappelivat itsensä suihkuun.

Kolmannessa erässä kotijoukkueen hermokontrolli selkeästi petti, ja myös joukkueen päävalmentaja Matias Lehtonen komennettiin suihkun puolelle. Jokipoikien Oskari Lehtinen joutui kolmannessa erässä kovan taklauksen kohteeksi, eikä hän enää palannut otteluun.

Jokipoikien maalit tekivät Mika Koivisto, Joonas Larinmaa (1+1), Miro Väänänen (1+1) ja Oula Uski kahteen otteeseen. Lassi Raitanen ja Esa Lehikoinen saalistivat molemmat kaksi syöttöpistettä. Ärjypaitojen maalilla torjunut Sebastian Ylönen saalisti yhden syöttöpisteen ja venyi kiekon tielle yhteensä 23 kertaa.