Upea voitto Imatralla - sarja on lukemissa 0-3!

14.03.2018

Jokipojat kairasi Ketterää vastaan puolivälierien kolmannesta pelistä kolmannen voittonsa lukemin 0-3. Voiton myötä sarja on ensimmäistä kertaa katkolla perjantaina Joensuussa.

 Ensimmäisessä erässä Ketterä hallitsi peliä sen päästessä peräti neljästi ylivoimalle, mutta maalia kotijoukkue ei onnistunut viimeistelemään. Erän ainoan maalin viimeisteli Jokipoikien pelikiellosta vapautunut Eppu Rissanen. Jokipoikien hallitsemassa kakkoserässä maaliverkkoja heilautteli Timo Hiltunen.

Kolmannen erän lopussa Ketterän hermokontrolli jälleen petti, ja ottelun viimeisen maalin viimeisteli ylivoimalla Roni Viirlas (1+1). Kapteeni Samu Pitkänen merkkautti kaksi syöttöpistettä. Ärjypaitojen maalilla torjunut Sebastian Ylönen torjui hyvin merkkauttaen itselleen nollapelin 23 torjunnalla. 

Tämä tarkoittaa sitä, että perjantaina pelattavassa sarjan neljännessä ottelussa Jokipojilla on mahdollisuus lunastaa paikka välieriin. Ottelu pelataan PKS Areenalla klo 18.30, tervetuloa koko kaupunki!