Kausi päättyi nelossijaan - SaPKo vei pronssimitalit

06.04.2018

Jokipoikien ja SaPKon kauden päättänyt pronssipeli päättyi Savonlinnassa kotijoukkueen juhliin. Lopputulos oli 3-1.

Pronssimitalit pokannut SaPKo oli ensimmäisessä erässä hallitsevampi osapuoli, mutta useasta hyvästä maalipaikasta huolimatta kotijoukkue lähti ensimmäiselle erätauolle vain yhden maalin johdossa. Toiseen erään ärjypaidat hiukan jo paransivat pelaamistaan, mutta silti kotijoukkue oli edelleen hallitsevampi osapuoli.

Kolmas erä oli ärjypaidoilta paras, mutta aivan ottelun viimeisillä sekunneilla syntynyttä Joonas Larinmaan ylivoimamaalia lukuunottamatta viimeistelyssä ei valitettavasti onnistuttu. Jokipoikien maalilla torjunut Sebastian Ylönen torjui yhteensä 32 kertaa. 

Kausi on näin ollen päättynyt nelossijaan. Jokipojat kiittää koko joukkuetta sekä kaikkia kannattajiamme kuluneesta kaudesta. Nyt on aika vetää keuhkoihin happea, asiaan palataan ensi viikon lopulla, jolloin käydään läpi kuluneen vuoden yhteenvetoa sekä tulevan kauden suunnitelmia.