Hanki lippusi ennakkoon - säästät aikaa ja rahaa!

20.09.2016

Jokipoikien kotiotteluiden liput kannattaa ehdottomasti ostaa ennakkoon, sillä tällöin ne ovat selvästi halvempia kuin ovelta ostettuna.

Halvimmat ennakkoliput istumapaikoille ovat hinnaltaan vain viisi euroa, ja näitä lippuja on tarjolla jokaiseen kotimatsiin 30 kappaletta. Normaalit seisomaliput ovat ennakkoon ostettuna hinnaltaan 11 euroa ja istumaliput 15 euroa. Alennusryhmät (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset) saavat kaikista lipuista kahden euron alennuksen. Hinnat sisältävät lipuntoimittajan palvelumaksun.

Lippujen ennakkoon hankkiminen on Ticketmasterin nettisivujen kautta verratoman vaivatonta - luot vain käyttäjätunnuksen, jonka avulla pystyt ostamaan liput itsellesi muutamalla hiiren klikkauksella. Paikan päälle saapuessa säästät lisäksi jonottamisen ja tiskillä asioinnin vaivan.
 
Joensuun keskustassa ennakkolippuja Jokipoikien peleihin myy Carelicum. Netistä varatut liput voit lisäksi lunastaa itsellesi kaikista R-Kioskeista kautta maan.
 
Tervetuloa Jokipoikien kotiotteluihin! Seuraavan kerran LVI-Myller Areenalla pelataan perjantaina 23.9. klo 18.30, jolloin vastaan asettuu sarjansa myös pelkillä voitoilla käynnistänyt LeKi.