Harjoitusottelut vauhtiin perjantaina - Ketterä saapuu Joensuuhun

11.08.2016

Jokipoikien harjoitusottelut pyörähtävät vauhtiin Mehtimäellä perjantai-iltana klo 18.30. Vastaansa ärjypaidat saavat tuossa ottelussa Suomi-sarjassa pelaavan Imatran Ketterän.

Illan kamppailuun Jokipojat lähtee varsin suotuisista lähtökohdista. Treenikausi on sujunut toistaiseksi hyvin, ja päävalmentaja Ari Aaltonen on joukkueen ilmeeseen tyytyväinen.

- Kiva päästä pelaamaan, sitähän pojat ovat odottaneet. Treeneissä on ollut kova tempo, ja tarkoitus on saada hyvä lataus heti ensimmäiseen peliin, Aaltonen tuumii.

- Kokoonpanot muuttuvat varmasti jokaiseen viiteen harjoituspeliin. Yritetään saada jokaiselle peliaikaa ja tilaisuus näyttää kyntensä. Meillä on kasassa laadukas ja hyvä joukkue, vaikka koimmekin muutaman kovan menetyksen, valmentaja tuumii.

- Olemme kuitenkin saaneet heidän tilalleen hyviä paikkaajia, ja tarkoitus on nostaa viime kaudesta tekemisen tasoa - niin pelaajien kuin valmentajienkin osalta. Viime kaudella pääsimme iskemään vähän niin kuin puskista, ja tänä vuonna uskon, että meihin suhtaudutaan ihan toisella tavalla.

Loppuun Aaltonen lähettää terveiset myös yleisölle.

- Toivottavasti väkeä saapuu hallille heti ensimmäiseen peliin. Jokipojat tulee tarjoamaan tälläkin kaudella laadukasta ja hyvää jääkiekkoa, päävalmentaja lupaa.

*****************

Kaikkiaan Jokipojat pelaa viisi harjoituskamppailua, joista kolme kotona. Liput harjoitusmatseihin maksavat 10 euroa, ja niillä pääsee seuraamaan kamppailua myös istumapaikoilta.

Harjoitusotteluiden aikataulut:

12.8. Jokipojat - Ketterä 18.30
17.8. SaPKo - Jokipojat 18.30
24.8. Jokipojat - SaPKo 18.30
2.9. Hokki - Jokipojat 18.30
9.9. Jokipojat - Hokki 18.30