Kausi päättyy pronssimatsiin - kaikki hallille!

12.04.2016

Jokipoikien kausi Mestiksessä päättyy keskiviikkona kotiotteluun KeuPa HT:ta vastaan. Ottelussa ratkaistaan pronssimitalien kohtalo, ja taistelu käynnistyy LVI-Myller Areenalla klo 18.30.

Mitaleja Jokipojilta löytyy toistaiseksi Mestis-historian ajalta kolme kappaletta - yksi kultaa ja kaksi hopeaa. Pronssia joukkue ei ole kahdesta yrityksestä huolimatta vielä napannut, mutta nyt siihenkin avautuu loistava tilaisuus.

Molemmat joukkueet hävisivät omat välieräsarjansa, KeuPa HT Jukureille otteluvoiton 4-1 ja Jokipojat Hokille voitoin 4-2. Runkosarjassa joukkueiden väliset kohtaamiset olivat erittäin tasaisia ja voitot menivätkin niissä tasan 2-2. Jokipojat voitti molemmat kotiottelunsa, joten Mehtimäellä keuruulaiset eivät ole vielä koskaan voittoa kotijoukkueesta ottaneet.

Ja siitähän lähdetään, että ilta päättyy ärjypaitojen juhlintaan myös nyt. Lippujen hintoja on viilattu, ja halliin pääsee keskiviikkona istumapaikoille 10 eurolla sekä seisomapaikoille vain 5 euron hinnalla. Tervetuloa kannustamaan Jokipojat voittoon - vielä kerran!