Paluu voittokantaan Keuruulla - Ossi Pellinen loukkaantui

02.10.2016

Jokipojat palasi perjantai-illan tappion jälkeen päiväjärjestykseen kukistamalla lauantain vieraskamppailussa KeuPa HT:n maalein 4-7. Illan murheellisin uutinen oli hyökkääjä Ossi Pellisen vakavalta näyttänyt loukkaantuminen, jonka johdosta mies kiidätettiin Jyväskylään sairaalahoitoon.

Ottelu oli varsin maalirikas, ja ennen avauserän puoltaväliä oli Jokipojat ehtinyt jo 0-2 karkumatkalle. Molemmista maaleista vastasi puolustaja Matti Koistinen, ja jälkimmäinen osumista syntyi ylivoimalle. KeuPa kiri avauserässä maalin päähän, mutta toisessa erässä Jokipojat lisäsi johtoaan Heikki Puustisen maalilla ajassa 26.02. Kotijoukkue nousi hetken päästä kahdella takaa-ajomaalillaan tasoihin, mutta Joel Olkkosen ylivoimamaali sekä Oula Uskin osuma erän lopussa tiesivät sitä, että erätauolle lähdettiin tilanteessa 3-5.

KeuPan Simo-Pekka Riikolan kavennus oli vain kosmetiikkaa, sillä Ville Silvastin ja Jesse Paukun osumat pitivät Jokipojat tiukasti kiinni kolmessa pisteessä loppuun saakka. Paukun osuma syntyi tyhjään maaliin ajassa 57.10 Maalin suulla Samuel Jukurille merkittiin 23 torjuntaa.

Kolmannen erän lopussa Jokipoikien hyökkääjä Ossi Pellinen loukkaantui pahan näköisessä tilanteessa vastustajan luistimenviillosta, ja hänet toimitettiin saamaan jatkohoitoa Jyväskylän keskussairaalaan.