Tänään kauden viimeinen harjoitusmatsi - Hokki kylään klo 18.30

09.09.2016

Jokipoikien harjoitusottelut päättyvät perjantaina Kajaanin Hokkia vastaan. Viime kaudella hopealle yltäneen Hokin harjoituskausi on kahdeksan ottelun mittainen, kun puolestaan Jokipojat on perjantain jälkeen pelannut viisi ottelua. Tuleva kamppailu on molemmille joukkueilla viimeinen harjoitusottelu ennen ensi viikon keskiviikkona käynnistyvää Mestis-kautta.

Hokin valmistautuminen kauteen vaikuttaa olevan aikataulussaan, sillä joukkue on voittanut tähän mennessä kaikki seitsemän pelaamaansa harjoitusottelua. Jokipojat on puolestaan voittanut kaksi ja hävinnyt kaksi kamppailua. Edellinen harjoitusottelu oli viime viikon perjantaina juurikin Hokkia vastaan Kuhmossa, jossa voiton vei Hokki numeroin 4–2.

Harjoitusotteluissa Jokipoikien parhaimmistoon kuulunut Jesse Paukku johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä, kun hän on saalistanut kolmessa pelatussa ottelussa tehopisteet 2+2. Samaan pistemäärään on yltänyt Tapparan A-junioreista siirtynyt Lauri Huhdanpää, joka on saalistanut neljässä ottelussa myös pisteet 2+2.

Jokipoikien maalivahtien Samuel Jukurin sekä Juho Ratilaisen torjuntaprosentit ovat harjoitusotteluissa jääneet molemmilla alle 88 prosentin, joten puolustuspelaamisessa kotijoukkueella on vielä petrattavaa.

Hokin selkeästi tehokkain pelaaja harjoituskaudella on tähän mennessä ollut kaksi edellistä kautta Mikkelin Jukureissa kiekkoillut Timo Hiltunen, joka on saalistanut viidessä pelissä peräti 10 tehopistettä.

Myös Kärppä-laina Miska Humaloja on esiintynyt vakuuttavasti, sillä hän on takonut kahteen peliin tehot 3+2. Hokin maalivahti Tuukka Smura on esiintynyt vahvasti maalinsuulla, kun kolmen pelatun ottelun jälkeen torjuntaprosentti on 93,18.

Viime perjantain kamppailussa Hokki oli vielä Jokipoikia selvästi parempi, mutta tänään ärjypaidoilla on oiva tilaisuus kiilottaa kilpeään ja näyttää kainuulaisille, että Mehtimäelläkin osataan kiekkoilla. Ottelu alkaa klo 18.30, tervetuloa kannustamaan Jokipojat voittoon kauden viimeisessä harjoitusmatsissa!

Jokipojat ja Karjalan Heili syventävät yhteistyötään, ja Mehtimäkeläisen otteluennakot & raportit ovat jatkossa luettavissa myös Jokipoikien kotisivuilta.